na vrh

Vizuelni identitet

Grafički dizajn » Vizuelni identitet

U današnjem svetu intenzivne tržišne konkurencije sve je teže postati i ostati primećen. Snažan vizuelni identitet pomaže da vaš brend postane vidljiv i prepoznatljiv. Razvijanje kvalitetnog vizuelnog identiteta olakšava promociju novih proizvoda i usluga pored već postojećih. Dobar vizuelni identitet štedi novac koji biste morali potrošiti za oglašavanje, bilo da se radi o novom proizvodu ili usluzi.

Uspešan vizuelni identitet stvara trajan pozitivan utisak i jača brend u svim sferama delatnosti. Vizuelni identitet je osnovni deo marketinških komunikacija, bez kojih se ne može zamisliti moderno poslovanje u današnje vreme, kao ni u budućnosti.

Stvaranje vizuelnog identiteta uglavnom započinje izadom logoa, kao najprepoznatljivog elementom bilo kog brenda. Grafički dizajn logoa je osnova na kojoj se gradi vizuelni identitet vaše firme. Logo je inače prva stvar koju korisnici prepoznaju kao simbol neke kompanije i on ima izuzetno važnu ulogu u stvaranju imidža.

Loše osmišljen i dizajniran logo može ugroziti sav trud u promociji brenda. Ako dizajn logoa i drugi elementi vizuelnog identiteta nisu zanimljivi i jedinstveni i ukoliko vas ne učine prepoznatljivijim od konkurencije, vaše marketinške aktivnosti neće postići veliki uspeh.

Grafički dizajn studio Dina može za vaš vizuleni identitet uraditi sledeće

Pažljivo i uz detaljno planiranje kreiramo nove vizuelne identitete ili osvežavamo postojeće na osnovu ideja, smernica i povratnih informacija dobijenih od naših klijenata. Mi pomažemo klijentima da pošalju poruke o proizvodima i uslugama smišljajući inovativna i kreativna dizajnerska rešenja, koristeći naprednu tehnologiju za grafički dizajn.

Usluge kreiranja vizuelnog identiteta

  • Dizajn logoa
  • Grafički dizajn brošura, bukleta i kataloga
  • Dizajn i izradu vizit karti
  • Dizajn memoranduma, faktura, pečata
  • Grafički dizajn koverata
  • Dizajn obaveštenja i izveštaja
  • Dizajn omota za CD i DVD i slično.

Uz najveći nivo profesionalizma, možemo pomoći vašem poslovanju tako što ćemo stvoriti potpuno nov i svež vizuelni identitet vaše kompanije, čineći vas prepoznatljivijim i vidljivijim od konkurencije.