na vrh

Veliki formati

Štampa » Veliki formati

Dizajn Dina nudi i usluge štampe velikih formata i personalizovanih rekalmnih materijala većih dimenzija. Štampa velikih formata obezbeđuje mogućnost dizajna reklama i drugih materijala koji prevazilaze doskorašnje mogućnosti. Uređaji za štampu velikih formata na kojima radimo su vrhunskog kvaliteta,  usvajanje novih tehnologija, iskustvo i stručno osoblje nam omogućavaju da obezbedimo maksimalnu efikasnost i profesionalnost. Kada su u pitanju veliki projekti štampe velikih formata, tu smo da ih za vas realizujemo brzo i bez ikakvih problema.

U mogućnosti smo da ponudimo i kreativne ideje i isplative metode za štampu realističnih otisaka velikih formata najvišeg kvaliteta.

Štampa velikih formata za sve namene

Da biste na tržištu privukli pažnju potencijalnih potrošača, morate ponekad napraviti i smele smele, velike poteze, a štampa velikih formata pruža baš tu mogućnost. Dizajn Dina može za vas uraditi print dizajn, odnosno pripremu za štampu za sve namene uključujući i dizajn za štampu velikih formata. Koristeći ovu uslugu, praktično dobijate sve na jednom mestu – ideju, dizajn i štampu.

Print dizajn i štampu velikih formata možemo raditi kao:

  • Dizajn i štampu postera
  • Dizajn i štampu bilborda
  • Dizajn i štampu sigurnosne signalizacije
  • Dizajn i štampu ceradnih banera
  • Dizajn i štampu cerada za kamione i druge namene

Naše stručno osoblje i iskustvo stečeno višegodišnjim radom u oblasti štampe velikih formata, čine da štampa velikih formata izgleda lako. Od kvalitetnog dizajna do završetka štampe za veoma kratko vreme po veoma povoljnim uslovima. To je naš cilj kome težimo u svakom poslu i svaki posao uzimamo sa jednakom ozbiljnošću i pažnjom.

Tehnologija se u svetu štampe konstantno menja, a mi neprestano ulažemo u novu, najsavremeniju opremu. Takođe smo osmislili ponudu koja nas čini konkurentnim na tržištu i omogućava kvalitet po veoma pristupačnoj ceni u cilju ispunjenja očekivanja naših kupaca.