na vrh

Offset štampa

Štampa » Offset štampa

Grafički dizajn Dina poznat je po svojim mogućnostima offset štampe. Stalne investicije u talentovano i sposobno osoblje za grafičku pripremu, opremu za offset štampu i procese štampe daju nam prednost da udovoljimo potrebama čak i najzahtevnijih klijenata.

Žive boje, oštar i jasan otisak slike kao i dosledan kvalitet offset štampe, prednost su saradnje sa grafičkim dizajnom Dina.

Offset štampa je savršena opcija kada je potrebno štampati velike i male formate u velikim tiražima u punom koloru. Offset štampa obezbeđuje kvalitet slike visoke rezolucije i spektakularnih boja. Za kompanije koje žele da kreiraju i istaknu svoj vizuelni identitet, prikažu proizvode i usluge u najboljem svetlu, offset štampa je pravo rešenje.

Ofset štampa je takođe idealna za projekte kojima su boje svetlije, slike oštrije i konzistentnog kvaliteta tokom štampe, a radi se o velikim tiražima. U ovim slučajevima, posebno u pogledu tiraža, offset štampa je daleko kvalitetnija i isplativija od digitalne štampe. Kvalitet offset štampe premašuje kvalitet bilo kog drugog tipa štampe, a jedina manjkavost je neisplativost za manje tiraže. Ukoliko su vam potrebni manji tiraži sa istim kvalitetom štampe, pogledajte stranicu digitalna štampa.

Priprema offset štampe

Za savršenu offset štampu, kvalitetna priprema pojednostavljuje tok rada i povećava naše već dokazane sposobnosti. Imamo višegodišnje iskustvo, kako u pripremi i dizajnu za offset štampu, tako i za sam proces štampanja. Svaki posao tretiramo kao jedinstveno umetničko delo. Ponosni smo na naše kompetentne operatere i kvalitetnu opremu za offset štampu i pozivamo vas da to i proverite.

Najbolji kvalitet offset štampe po pristupačnoj ceni

Svakom klijentu pružamo tehničku ekspertizu, vrhunsku izradu, kvalitetnu opremu i korisničku uslugu, što je naš cilj svaki put. Naše usluge ofset štampe pružaju nenadmašan kvalitet, a uz sve to radimo sa ekološki prihvatljivim materijalima.

Za dogovor o offset štampi materijala koji su vam potrebni, možete nas kontaktirati pomoću podataka na kontakt strani.